De Klussenier Fred Kruit

De Klussenier Fred Kruit
De Klussenier Fred Kruit

Rossinistraat 26
2807 HK Gouda

Dien uw aanvraag in »

0182 52 56 23
06 2720 0150
fredkruit@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 58938176

Even voorstellen

Mijn naam is Fred Kruit. Samen met mijn vrouw Sandra en onze 2 kinderen woon ik in Gouda. Voor deze omgeving ben ik beschikbaar voor alle klussen en verbouwingen in en om het huis.

Na de LTS en MTS ben ik werkzaam geweest bij verschillende bouwbedrijven in de omgeving van Gouda. Door altijd nieuwsgierig te blijven en door het volgen van verschillende cursussen heb ik mezelf opgewerkt van timmerman naar allround timmerman tot uitvoerder. Daarnaast ben ik in het bezit van het VCA Vol certificaat.

Wanneer u op zoek bent naar een expert op het gebied van timmerwerk, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Iedere klus op het gebied van timmerwerk kan ik realiseren. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor het plaatsen van VELUX dakramen, keukens of badkamers, zolderverbouwing en voor alle onderhoud en renovatiewerkzaamheden aan uw woning.

Vanaf de aanvraag tot en met de oplevering en ben ik uw aanspreekpunt. Weet u niet precies wat de mogelijkheden zijn in uw situatie? Ik denk graag met u mee. Vooraf ontvangt u van mij een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Desgewenst verzorg ik het materiaal en natuurlijk sta ik garant voor de deskundige uitvoering van de werkzaamheden.

Neem gerust contact op om te informeren of ik iets voor u kan betekenen.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Gouda voor:

 • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
 • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
 • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
 • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf wandsystemen.
 • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.
 • Als drie sterren gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
 • Ik volgde de opleiding NEN1010 basis woningbouw om verder bekend te worden met de geldende normen voor het werken aan elektrische installaties in woningen.

Specialisaties

 • Badkamer verbouwen of installeren
 • Keuken renoveren of installeren
 • Zolder verbouwen
 • Timmerwerk
 • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

GoedAlexander uit Gouda
Vriendelijk, deskundig, heeft de klus netjes en volgens verwachting gedaan.Jenny uit Gouda
Onze klussenier, Fred Kruit, heeft een geweldige job geleverd. Van de eerste dag af heeft hij gezorgd dat de last voor ons minimaal was. Alles werd afgedekt, bescherming van de rest van het huis tegen stof en gruis, en na het dagelijkse werk weer opgeruimd zodat ons huis ’s avonds en in het weekend weer respectabel was. Hij heeft het werk, een uitbreiding en totaal nieuwe invulling van onze badkamer, volledig naar onze wensen uitgevoerd. Elk facet werd overlegd. Onze dagelijks overleg moment was een plezierig moment, waarin alles besproken kon worden. Wij hebben zelf alle benodigdheden voor de installatie van onze badkamer kunnen aanschaffen. “U kunt het kopen en ik zal het installeren”. Fred werkt efficiënt, snel en met kennis van zaken. Zijn brede ervaring over alles wat de klus meebrengt (sloop en het vinden van de leidingen in de muren, loodgieters werk, timmerwerk, metselwerk, tegelzetten electriciteitswerk, etc. etc. ) heeft hij met kennis van zaken kunnen uitvoeren. Als het voor de job beter, sneller is, heeft hij de connecties die met minimaal tijdverlies het werk kunnen verrichten. Hij is ruim binnen de overeengekomen tijdsduur voor de job gebleven. Fred heeft een innemende persoonlijkheid. Hij weet onze privé sfeer te respecteren, terwijl hij in het proces toch een vertrouwenspersoon geworden is van ons gezin. Bij een vraag van ons nadat hij het project reeds had afgesloten was hij onmiddellijk bereid ons te bezoeken en antwoord te geven op onze vragen. In kost: We zijn erg dankbaar voor de klus die Fred heeft geleverd en zouden hem zonder reserves bij iedereen kunnen aanbevelen.Theo uit Gouda
werk is volgens afspraak uitgevoerd; Fred was vriendelijk en kundig.Wouter uit Gouda
Prima werk geleverd! Prettig contact.Truusje uit Gouda
Netjes en vakkundig gewerktR. uit Stolwijk
Het was goed samenwerken. Wat ik voor ogen had is goed door Fred gerealiseerd. Hij dacht goed mee en het was leuk sparren over hoe bepaalde zaken te maken. Ik ben heel blij met het resultaat.Cornelis uit Gouda
Prima, snelle reactie. Werk op tijd klaar en goed. Wij hebben nieuwe klussen voor Fred!Albertien uit Gouda
Fred is een vakman die duidelijk communiceert, vriendelijk is en degelijk werk aflevert. Hij doet wat hij belooft en legt duidelijk uit waar hij mee bezig is.Sjoerd uit Gouda
Vriendrlijke man. Doet wat hij zegt.Anouschka uit Gouda

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...